20ο επεισόδιο Technopolitan… και συνεχίζουμε !

Το πρώτο ελληνικό και πιο έπικ τεχνολογικό podcast, έφτασε στο 20ο επεισοδιο…. αμμμ πως… Σοβαρά τώρα.. είναι η πιο ασόβαρη τεχνολογική εκπομπή που υπάρχει στο internet. Ο λόγος που γράφω για το 20ο επεισόδιο είναι επειδή, δεν πιστεύαμε να φτάσουμε ως εδώ….

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο, η εκπομπή Technopolitan προσπαθεί να ενημερώσει, με ένα παρεΐστικο ύφος, τους ακροατές του, τουλάχιστον 2 φορές τον μήνα με θέματα τεχνολογίας και επιστήμης.

Η εκπομπή η οποία ξεκίνησε με το επεισόδιο #0 είχε τέτοια επιτυχία που αναγκαστήκαμε να πάρουμε άδεια από τις δουλειές μας επειδή δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε, λόγο του υπερβολικού ενθουσιασμού μας !! Μιλάμε για τρελή επιτυχία !

Παρά τον πόλεμο που δεχτήκαμε από την νέα τάξη πραγμάτων και την προσπάθειά τους να μας κατευθύνουν στο τι ειδήσεις θα λέμε και δεν θα λέμε αλλά και τις κατηγορίες για αυτές που αγνοήσαμε (γιατί απλά δεν μας ενδιέφεραν), συνεχίσαμε απτόητοι το έργο μας στην άκυρη (ότι γουστάρουμε λέμε), την αν-έγκυρη (όπως θέλουμε τα λέμε) και την αν-έγκαιρη (όποτε μας φέξει βγάζουμε εκπομπή) ενημέρωση των ακροατών του Technopolitan.

Ελπίζουμε για άλλες 20 εκπομπές… Όσοι δεν ακούσατε το 20ο επεισόδιο, μπορείτε από το επίσημο site του Technopolitan στο

http://www.technopolitan.gr/2017/05/technopolitan-podcast-20.html

ή μέσω των διάφορων εφαρμογών για κινητά και tablet : http://www.technopolitan.gr/p/stream.html

Σου άρεσε το άρθρο; Πες την άποψή σου... έστω και Ανώνυμα:

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Create a website or blog at WordPress.com

ΠΑΝΩ ↑