Νομίζω ότι με τα τόσο ποιοτικά Linux ports που είδαμε το 2017, η Feral Interactive πλέον μπορεί να θεωρείται συνώνυμη του Linux Gaming.

Η εταιρεία είναι υπεύθυνη για ένα μεγάλο αριθμό Linux ports από το 2014 και μετά, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων που έχουμε αναφέρει και εδώ όπως το DiRT Rally, HITMAN™: The Complete First Season, Deus Ex Mankind Divided Digital Deluxe Edition, Mad Max, Tomb Raider και άλλα πολλά.

Για φέτος, η εταιρεία θέλει να ξέρει πιο παιχνίδι θέλουμε εμείς να δούμε στις πλατφόρμες του Linux, MacOS και φορητών συσκευών φέτος.

Νέος χρόνος, νέες πιθανότητες

Η Feral γράφει σε ένα tweet της «Αν θα μπορούσατε να έχετε μόνο ένα νέο παιχνίδι για Linux, MacOS ή mobile για το 2018, ποιο θα ήταν αυτό;»

Advertisements

Δύσκολη ερώτηση, θα έλεγε κανείς

Φυσικά η εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι «δεν υπόσχεται» να κάνει port όποιο παιχνίδι ζητηθεί από τους φανατικούς gamers, αλλά το feedback σίγουρα θα τη βοηθήσει να προγραμματίσει τις μελλοντικές τις κυκλοφορίες.

Σχετικά με τις νέες κυκλοφορίες, στην επίσημη σελίδα της Feral υποδεικνύει ότι κάποια πιθανά Linux παιχνίδια είναι καθ οδόν.


Παραπομπές: