Cerebrux

Τεχνολογία, Gadgets, Εφαρμογές σε απλά ελληνικά

Συνεισφορά στο Cerebrux

cerebrux-sindromi-summetoxi
cerebrux-sindromi-summetoxi

Με την συγγραφή κώδικα αλλά και κυρίως με την ελεύθερη αρθρογραφία του, το Cerebrux προσπαθεί να διαδώσει την χρήση του ελεύθερου και ανοιχτού λογισμικού στην ευρύτερη κοινωνία.

Πολλοί αναγνώστες, νιώθοντας ότι θέλουν να συμβάλλουν και αυτοί στην προσπάθεια θα ήθελαν να συνεισφέρουν με κάποιον τρόπο στο όλο έργο που κάνει το Cerebrux. Γιαυτό προτείνουμε να μας βοηθήσετε με τους παρακάτω τρόπους:

Κέρασμα

Αν βρήκατε κάτι χρήσιμο στο Cerebrux το οποίο σας έχει γλιτώσει χρόνο και θεωρείτε ότι αξίζει ένα κέρασμα μπορείτε να κάνετε μια δωρεά μέσω PayPal ή Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτας κάνοντας κλικ στο πανό που κρατάει η μασκότ του Linux, ο Tux:

donate-cerebrux

Απενεργοποίηση των Adblocker για το Cerebrux

Εάν χρησιμοποιείτε κάποιο Adblocker, (όπως ublock origin, Brave browser κλπ) μπορείτε αν θέλετε να το απενεργοποιείστε για την σελίδα cerebrux.net

Αγορά από συνεργαζόμενα καταστήματα

To Cerebrux συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα καταστήματα από τα οποία μπορείτε να πετύχετε τις καλύτερες τιμές για τις αγορές σας, χρησιμοποιώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

Διαμοιρασμός άρθρων

Σας βοήθησε κάποιο άρθρο ή βρήκατε κάτι που μπορεί να φανεί χρήσιμο και σε φίλους ή γνωστούς σας; Μοιραστείτε το είτε με email, είτε στους λογαριασμούς των κοινωνικών σας δικτύων ή μιλήστε για το Cerebrux.net στους γνωστούς σας. Ίσως να ωφεληθούν και αυτοί.

Γίνετε μέλη

Μπορείτε και εσείς να γίνετε μέλος του Cerebrux, σχολιάζοντας στα άρθρα, συμμετέχοντας στα κοινωνικά δίκτυα:

είτε κάνοντας εγγραφή με το email σας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα άρθρα:

Συμμετοχή σε κοινότητες

Οι κοινότητες ελεύθερου λογισμικού είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του Cerebrux. Η συμμετοχή σας με οποιοδήποτε τρόπο σε αυτές είναι σημαντική συνεισφορά στην διάδοση τους αλλά και ευρύτερα στο Cerebrux:

Συνεισφορά σε επιμέρους έργα

Όταν ένα άρθρο σχετικά με μια εφαρμογή, διανομή κλπ σας φανεί χρήσιμο και σας εξοικονομεί χρόνο, χρήμα αλλα και σας κάνει την ζωή ευκολότερη, είναι επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν αφιερώσει τον χρόνο τους για αυτό. Μέσα από αυτό λοιπόν επωφελούμαστε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά. Για αυτό ως Cerebrux προτείνουμε ανεπιφύλακτα την συνεισφορά στα έργα αυτά τα οποία σας ήταν χρήσιμα.

Εάν παρόλα αυτά δεν μπορείτε να συνεισφέρετε και εσείς με τον χρόνο σας στο έργο λογισμικού που σας ήταν ωφέλιμο, σας προτείνουμε να κάνετε μια χρηματική δωρεά στο έργο. Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε να βρείτε κάποια κοινότητα η έργο λογισμικού που θα θέλατε να συνεισφέρετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Cerebrux.

Συγγραφή άρθρων

Σε περίπτωση που έχετε μια ιδέα για κάποιο άρθρο το οποίο θα θέλατε να γράψετε και να το δημοσιεύσουμε στο Cerebrux, μπορείτε είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας το στείλετε.

Εναλλακτικά μπορείτε να μας ζητήσετε να σας δημιουργήσουμε έναν δωρεάν λογαριασμό συνεργάτη στο Cerebrux.

Με το δωρεάν λογαριασμό, μπορείτε να γράψετε όποτε θέλετε, με τον δικό σας λογαριασμό και το όνομά σας. Επίσης διαθέτοντας λογαριασμό συνεργάτη θα επωφεληθείτε άμεσα από το γεγονός ότι θα είστε μέλος των συντακτών του Cerebrux αλλά και να μιλήσετε απευθείας με τους βασικούς αρθρογράφους αποκτώντας έτσι εμπειρία στην συγγραφή άρθρων τεχνολογικού περιεχομένου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε μαζί μας.

Συγγραφή κώδικα

Κατά την συγγραφή των άρθρων, δεν είναι λίγες οι φορές που παράγουμε κάποιον κώδικα εφαρμογών. Επειδή γράφουμε συχνά κώδικα με script’ακια, κείμενα, μικρές εφαρμογές κλπ τα έχουμε συγκεντρωμένα στο:

Εάν βρείτε κάτι χρήσιμο, τότε κατεβάστε το, πειράξτε το, πειραματιστείτε και αν θέλετε να προτείνετε αλλαγές, η κάποια εφαρμογή που έχετε φτιάξει μπορούμε να την φιλοξενήσουμε στο αποθετήριο μας.