Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο Cerebrux, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων τους οι οποίοι έχουν παραχωρήσει την διαχείρισή των αναρτήσεων (άρθρα, σελίδες, σχόλια κλπ) στο Cerebrux.net υπό τους παρακάτω όρους.

cerebrux-oroi-xrhshs

Με την επίσκεψη, την περιήγηση, την υποβολή υλικού ή τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, Εσείς (ο αναγνώστης ή και αρθρογράφος) συμφωνείτε με τους ακόλουθους Όρους:

 1. Ο Ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για οποιοδήποτε σφάλμα ή δυσλειτουργία που επηρεάζει τον υπολογιστή του σας, ανεξάρτητα από το αν αυτή εμφανίζεται πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τη χρήση της Ιστοσελίδας.
 2. Έχετε διαβάσει και αποδεχτεί τον Κώδικα Δεοντολογίας του Cerebrux
 3. Κατά την υποβολή οποιουδήποτε περιεχομένου που παράγεται από εσάς, παραχωρείτε στην Ιστοσελίδα οποιεσδήποτε και όλα τα νόμιμα δικαιώματα του περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων επεξεργασίας και διαγραφής τμημάτων ή ολόκληρου του περιεχομένου ή και πιθανή χρήση τους σε προωθητικές ενέργειες όπως π.χ. διαφημίσεις και affiliates εντός η εκτός του ιστότοπου.
 4. Οποιοδήποτε περιεχόμενο που δημιουργείται από εσάς το οποίο υποβλήθηκε στην Ιστοσελίδα υπόκειται στην έγκριση του (των) διαχειριστή (ων) της Ιστοσελίδας πριν εμφανιστεί δημόσια στον Ιστότοπο. Οποιοδήποτε περιεχόμενο δεν έχει εγκριθεί από τον / τους χειριστή (-ες) υπόκειται σε μερική ή ολική επεξεργασία ή πλήρης και μόνιμη διαγραφή.
 5. Οποιοσδήποτε χρήστης παραβαίνει τους υφιστάμενους όρους του ιστότοπου, για οποιονδήποτε λόγο, μπορεί να έχει νομικές συνέπειες.
 6. Οποιοσδήποτε δεν συμφωνεί με τους παρόντες Όρους μπορεί να μην χρησιμοποιήσει τον Ιστότοπο έως ότι κρίνει ότι συμφωνήσει με τους Όρους.
 7. Αυτοί οι Όροι μπορεί να υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή. Ο ιστότοπος και οι διαχειριστές του δεν ευθύνονται για κανέναν που δεν γνωρίζει τις αλλαγές που έγιναν στους Όρους.
 8. Το περιεχόμενο (αναρτήσεις – σελίδες) του δικτυακού τόπου είναι αδειοδοτημένο υπό την Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές, και σας χορηγεί τις ακόλουθες ελευθερίες αφού έχετε επικοινωνήσει τις προθέσεις σας με τον διαχειριστή – ή αυτόν στον οποίο ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα – για να είναι νόμιμη:

Μπορείτε να:

 • Προσαρμόστε — αναμείξτε, τροποποιήστε και δημιουργήστε πάνω στο υλικό
 • Ο αδειοδότης δεν μπορεί να ανακαλέσει αυτές τις ελευθερίες όσο εσείς ακολουθείτε τους όρους της άδειας:

Υπό τους ακόλουθους όρους:

 • Αναφορά Δημιουργού — Θα πρέπει να καταχωρίσετε αναφορά στο δημιουργό, με σύνδεσμο της άδειας, και με αναφορά αν έχουν γίνει αλλαγές . Μπορείτε να το κάνετε αυτό με οποιονδήποτε εύλογο τρόπο, αλλά όχι με τρόπο που να υπονοεί ότι ο δημιουργός αποδέχεται το έργο σας ή τη χρήση που εσείς κάνετε. Η αναφορά στον δημιουργό πρέπει να γίνει με απευθείας σύνδεσμο του άρθρου από το οποίο πήρατε το περιεχόμενο.Παράδειγμα: «πηγή: Ο τίτλος του άρθρου – [Σύνδεσμος στο άρθρο]
 • Μη Εμπορική Χρήση — Δε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υλικό για εμπορικούς σκοπούς (π.χ. έντυπο εμπορικό περιοδικό, ιστοσελίδα με χορηγούς και διαφημιζόμενους).
 • Παρόμοια Διανομή — Αν αναμείξετε, τροποποιήσετε, ή δημιουργήσετε πάνω στο υλικό, πρέπει ν διανείμετε τις δικές σας συνεισφορές υπό την ίδια άδεια όπως και το πρωτότυπο αναφέροντας την άδεια χρήσης του υλικού που παράχθηκε.
 • Δεν υπάρχουν πρόσθετοι περιορισμοί — Δε μπορείτε να εφαρμόσετε νομικούς όρους ή τεχνολογικά μέτρα που να περιορίζουν νομικά τους άλλους από το να κάνουν ο,τιδήποτε επιτρέπει η άδεια π.χ. να κάνουν παρόμοια διανομή στο δικό σας παράγωγο.

Σημειώσεις:

 • Δεν είστε υποχρεωμένοι να συμμορφωθείτε με τη άδεια για στοιχεία του υλικού που είναι σε Κοινό Κτήμ/ public domain, ή εκεί όπου η χρήση επιτρέπεται στα πλαίσια μιας ισχύουσας εξαίρεσης ή περιορισμού.
 • Δεν παρέχεται καμία εγγύηση. Η άδεια μπορεί να μη σας δίνει όλα τα απαραίτητα δικαιώματα για τη χρήση που σκοπεύετε. Για παράδειγμα, άλλα δικαιώματα, όπως διαφήμιση, ιδιωτικότητα, ή ηθικά δικαιώματα μπορεί να περιορίσουν το πως χρησιμοποιείτε το υλικό.
 • Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή του Cerebrux.net