Cerebrux: Σχετικά με εμάς

Καλωσορίσατε στο Cerebrux

Αν έχεις ένα μήλο και εγώ έχω ένα μήλο και ανταλλάξουμε μεταξύ μας τα μήλα, τότε και πάλι θα έχουμε έκαστος από ένα μήλο. Εάν όμως έχεις μια ιδέα και εγώ έχω μια ιδέα και ανταλλάξουμε μεταξύ μας αυτές τις ιδέες, τότε ο καθένας μας θα έχει από δύο ιδέες .

Τζορτζ Μπέρναρντ Σω (1856 – 1950)

cerebrux-linux-ellinika

Λίγη ιστορία για το Cerebrux

cerebrux-linux-old-istoselida

Το Cerebrux, ξεκίνησε στις αρχές του 2009 ως προσωπικό blog χρησιμοποιώντας ως πλατφόρμα μια υπηρεσία Website drag n’ drop. Μέσα από πειραματισμούς και δοκιμές, τελικά ανασχεδιάστηκε για να φιλοξενείται σε WordPress.

Με την ποιοτική και τεκμηριωμένη αρθρογραφία του, την βήμα προς βήμα, απλή, κατανοητή γλώσσα και αναλυτικές οδηγίες, προσπάθησε και βοήθησε αρκετό κόσμο να κάνει τα πρώτα του βήματα στο Linux και να δείξει από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα θέματα, με σκοπό να επεκτείνει το εύρος γνώσεών του αναγνώστη.

Αρθρογράφοι του Cerebrux

Τα τελευταία χρόνια, το Cerebrux, σταδιακά εξελίχτηκε σε ιστοσελίδα που με βασικό moto τον διαμοιρασμό γνώσης, πλέον αποτελεί «πλατφόρμα» και για άλλους αρθρογράφους διευρύνοντας έτσι την θεματολογία σε κατηγορίες όπως Sysadmin, Hacking, Απόψεις, Business, Ειδήσεις κ.α.

Έτσι ακόμα και σήμερα, το Cerebrux συνεχίζει να έχει ανοιχτές τις πόρτες του για όποιον ενδιαφέρεται και έχει όρεξη, να αρθρογραφήσει σε μια ιστοσελίδα που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια.

Μέλη του Cerebrux

Όλα αυτά τα χρόνια, το Cerebrux κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των αναγνωστών του, έχει δημιουργήσει μια κοινότητα ανθρώπων που ενημερώνονται για νέα άρθρα αλλά και επικοινωνούν με τους αρθρογράφους είτε με τα σχόλια στα άρθρα τους, είτε μέσω των κοινωνικών δικτύων Facebook, Twitter, Google+, Instagram.

Ταυτόχρονα, κάποιοι προτιμάνε να ενημερώνονται με τον παραδοσιακό τρόπο ενημέρωσης για νέα άρθρα μέσω email και επικοινωνίας μέσω της φόρμας.

Σε κάθε περίπτωση, το Cerebrux και τα μέλη του ακολουθούν έναν κώδικα δεοντολογίας για να διατηρήθεί μια αρμονική σχέση μεταξύ των μελών :

Διαβάστε τον κώδικα δεοντολογίας

Συνεισφορά στο Cerebrux

Με την συγγραφή κώδικα αλλά και κυρίως με την ελεύθερη αρθρογραφία του, το Cerebrux προσπαθεί να διαδώσει την χρήση του ελεύθερου και ανοιχτού λογισμικού στην ευρύτερη κοινωνία.

Πολλοί αναγνώστες, νιώθοντας ότι θέλουν να συμβάλλουν και αυτοί στην προσπάθεια θα ήθελαν να συνεισφέρουν με κάποιον τρόπο στο όλο έργο που κάνει το Cerebrux.

Για αυτό τον λόγο έχουμε συντάξει διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συνεισφέρετε και εσείς. Για λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε :

Συνεισφορά στο Cerebrux

Επικοινωνία με το Cerebrux

Ο προτεινόμενος τρόπος επικοινωνίας με το Cerebrux είναι ο σχολιασμός σε κάποιο άρθρο που διαβάσατε. Εάν δηλαδή χρειάζεστε κάποια διευκρίνηση για κάποιο θέμα, αφήστε ένα σχόλιο κάτω από το σχετικό άρθρο. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός και ανώνυμος και δεν απαιτεί κάποια δημιουργία λογαριασμού.

Σε περίπτωση που αυτό δεν επαρκεί και θέλετε να επικοινωνήσετε για κάποιο ζήτημα που δεν αφορά κάποιο άρθρο τότε μπορείτε να το κάνετε μέσω της σχετικής φόρμας:

 

 

Create a website or blog at WordPress.com

ΠΑΝΩ ↑