Πρίν μερικές μέρες απέκτησα το νέο μου κινητό. HTC Desire, το όνομα αυτού… Αποφάσισα να δοκιμάσω το «WordPress 1.2.1 for Android» οπότε αυτή τη στιγμή που διαβάζετε γράφω απο αυτό, ξάπλα στον καναπέ συνοδεία με τον τελευταίο δίσκο των Scorpions να παίζουν από το HTC.
Το πληκτρολόγιο είναι άψογο, βάζει αυτόματα τόνους, συμπληρώνει τις λέξεις, ελέγχει την ορθογραφία αυτόματα και γενικά δεν θα σας λείψει το πληκτρολόγιο του επιτραπέζιου υπολογιστή σας.
Όσοι περιμένουν με αγωνία να αποκτήσουν κάποιο Iphone, μην βιαστούν … Ας περάσουν πρώτα από κάποιο πολυκατάστημα να δούν και να παίξουν λίγο με το Desire και μετά ας αποφασίσουν πιο τους ταιριάζει.
Την πραγματική μαγεία όμως δεν μπορείς απλά να την νιώσεις με μια πρόχειρη χρήση του HTC Desire, πρέπει να το έχεις για μερικές ώρες διαθέσιμο ώστε να δεις πραγματικά τις δυνατότητες του.
Δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες σχετικά μετά χαρακτηριστικά του μιας και στο ίντερνετ θα βρείτε αρκετές σελίδες για αυτό το θέμα. Θα σταθώ μόνο σε αυτα τα βασικά χαρακτηριστικά του που κάνουν την διαφορά.

Το HTC Desire διαθέτει επεξεργαστή 1Ghz και 570MB Ram. Πάνω σε αυτό το υλικό τρέχει το λειτουργικό σύστημα του που είναι το Android Linux 2.1. Η
έκδοση του Linux (πυρήνας, ή kernel) είναι η 2.6.29 .

Όλα αυτα μαζί, δένουν όμορφα κάτω από το Sense UI, το γραφικό περιβάλλον που ανέπτυξε η HTC.
Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε… ελπίζω ότι θα είναι παραγωγικός όσο πότε…

Posted from «WordPress for Android Linux»

HTC Desire Multitasking Capabilities (Greek)