Kodi: Online Σειρές και Ταινίες με πρόσθετα addons

Όσοι αντιμετωπίζετε τις τελευταίες βδομάδες πρόβλημα στο Kodi, θα δούμε πως μπορούμε εύκολα και γρήγορα να ρυθμίσουμε το Kodi για σειρές και ταινίες προσθέτοντας τα απαραίτητα πρόσθετα addons σε λίγα μόνο λεπτά.

Update: Όσοι αντιμετωπίζετε τις τελευταίες βδομάδες πρόβλημα στο Kodi με το Exodus και το TV Addons ακολουθήστε τον νέο οδηγό : Kodi: Ελληνικά κανάλια και ραδιόφωνο, Covenant για ταινίες/σειρές με ελληνικούς υπότιτλους

To Exodus πρόκειται να σταματήσει να υφίσταται και ο λόγος είναι επειδή οι προγραμματιστές τους δέχτηκαν νομικές απειλές και αναγκάστηκαν να σταματήσουν την οποιαδήποτε δραστηριότητά τους. Οπότε καλό είναι να δώστε σημασία στην παρακάτω σημείωση και τον εκπαιδευτικό σκοπό που έχουν τα άρθρα σχετικά με το kodi:

Advertisements

Σημείωση: Η επίσημη έκδοση Kodi δεν περιέχει καθόλου περιεχόμενο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παρέχετε το δικό σας περιεχόμενο από μια τοπική ή απομακρυσμένη τοποθεσία αποθήκευσης, DVD, Blu-Ray ή οποιοδήποτε άλλο μέσο που κατέχετε. Επιπλέον, το Kodi σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε πρόσθετα τρίτων που μπορούν να παρέχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι ελεύθερα διαθέσιμο στον επίσημο ιστότοπο του παροχέα περιεχομένου. Η παρακολούθηση ή η ακρόαση παράνομου ή πειρατικού περιεχομένου που διαφορετικά θα χρειαζόταν να πληρωθεί δεν επιδοκιμάζεται ή εγκρίνεται από την ομάδα Kodi. Ως εκ τούτου ο παρακάτω οδηγός γράφεται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και οι αρθρογράφοι η και το Cerebrux.net ουδεμία ευθύνη φέρει από την χρήση του.


Προτάσεις TV BOX με 4K ανάλυση στα 60fps:
Gearbest Xiaomi Tv Box
Xiaomi Tv Box έτοιμο για χρήση με Kodi


Εγκατάσταση Addons στο Kodi

Για να το κατεβάσετε και να κάνετε εγκατάσταση το Kodi αρκεί να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του και επιλέγοντας την πλατφόρμα για την οποία ενδιαφέρεστε ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης που σας παρέχει.

Αν δεν το έχετε κάνει και είναι η πρώτη φορά που ρυθμίζετε το Kodi, τότε πάμε να το ρυθμίσουμε να λαμβάνει πρόσθετα από εξωτερικές πηγές. Αν το έχετε ήδη κάνει, προσχωρήστε παρακάτω.

 • Από την αρχική οθόνη, πατήστε το «γρανάζι» αριστερά επάνω,
 • Πατήστε System Settings και έπειτα Addons
 • Επιλέξτε το  «Unknown Sources» και ενεργοποιήστε το. Θα σας βγάλει μια προειδοποίηση στην οποία επιλέγετε «Yes»
kodi-egkatastasi-ruthmish-unkown-source

Σε περίπτωση που έχετε τα πρόσθετα Indigo Tool, Exodus, SALTS κλπ και δεν δουλεύουν, θα πρέπει πρώτα να τα αφαιρέσετε. Έπειτα συνεχίστε με τα παρακάτω βήματα στο Kodi που περιγράφει την ενεργοποίηση του αποθετηρίου Dimitrology

 • Από την αρχική οθόνη, πατήστε το «γρανάζι» αριστερά επάνω,
 • Πατήστε «File Manager» και έπειτα πατήστε «Add source»
 • Στο παράθυρο που θα ανοίξει, επιλέξτε το και στο πεδίο που θα ανοίξει πληκτρολογήστε την διεύθυνση http://dimitrology.com/repo. Έπειτα κάντε κλικ ΟΚ.
 • Εκεί που λέει «Enter a name for this source» γράψτε ότι θέλετε ή απλά dimitrology για να ξέρετε την πηγή και έπειτα κάντε κλικ στο ΟΚ.

Αφού ολοκληρώσαμε την πρώτη ρύθμιση μπορούμε να πάμε στην αρχική οθόνη

 • Από την αρχική οθόνη, μεταβείτε στην καρτέλα » Πρόσθετα » στην κάθετη γραμμή μενού
 • Κάντε κλικ στο κουμπί Enter add-on browser που βρίσκετε δεξιά επάνω (κουτί)
 • Κάντε κλικ στη επιλογή Install from zip file
 • Επιλέξτε το Dimitrology ή ότι όνομα είχατε δώσει στην πρώτη ρύθμιση
 • Από την λίστα των Zip διαλέξτε το plugin.video.dimitv.zip και περιμένετε να δείτε την ένδειξη δεξιά επάνω που θα λέει ότι έχει εγκατασταθεί
 • Έπειτα, πάτε πίσω και επιλέγετε Program Addons > D Wizard. Σε έναν browser, του υπολογιστή η του κινητού σας, ανοίξτε την διεύθυνση http://dimitrology.com/getcode, και σημειώσετε τον 6ψήφιο κωδικό που βλέπετε
 • Πηγαίνοντας στο ανοιχτό D Wizard, επιλέγετε Settings > Code γράψτε τον 6ψήφιο κωδικό και επιλέξτε OK.
 • Έπειτα διαλέξτε Install/Update > Exodus, SALTS, 1Channel, Sports Devil Pack και πατήστε YES.
 • Τέλος, διαλέξετε Overwrite και περιμένετε υπομονετικά να τελειώσει η εγκατάσταση. Όταν τελειώσει, θα κάνει αυτόματα reset το Kodi. Αν όχι, τότε απλά ξανα ξεκινήστε το Kodi.

Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε διαθέσιμα στο Video Addons τα πιο διάσημα Addons εγκατεστημένα στο Kodi για online σειρές και ταινίες.

Επίλογος

Αυτό ήταν, το Kodi είναι έτοιμο και μπορείτε να δείτε τα πρόσθετα που έχουν εγκατασταθεί πηγαίνοντας στο Video Addons από την πλαϊνή μπάρα.

Advertisement

13 σκέψεις σχετικά με το “Kodi: Online Σειρές και Ταινίες με πρόσθετα addons

Add yours

 1. Επιπρόσθετα για ελληνικούς υπότιτλους πρέπει να εγκατασταθεί το repo του AliveGR

  http://alivegr.net/master

  και από εκεί να εγκατασταθεί το subtitles.gr

  Αν οι ελληνικοί υπότιτλοι είναι ακαταλαβίστικοι τότε στις ρυθμίσεις υποτίτλων του plugin ενεργοποιήστε την επιλογή convert subtitles to utf-8

  Όποιος θέλει ελληνικά κανάλια, από το ίδιο repo μπορεί να βάλει το AliveGR add-on.

 2. το Link για τον κωδικό δεν δουλεύει.. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο για να προχωρήσω στην εγκατάσταση;

  1. Μόλις το δοκίμασα και δουλεύει. Ίσως να το πέτυχες σε κάποια στιγμή που γινόταν συντήρηση.

  2. Θα ξαναδοκιμάσω το απόγευμα τότε..Ευχαριστώ!

  1. Είχες κάνει προηγούμενη εγκατάσταση απο διαφορετικό αποθετήριο ? Τότε δοκίμασε την άλλη επιλογή

 3. Καλησπέρα! Μπορείτε να με βοηθήσετε με το σφάλμα αδυναμία εγκατάστασής απο αποθετήριο κατα την επιλογή του exodus repository;

  1. Καλησπέρα, ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Μπορείς να περιγράψεις τις κινήσεις που κάνεις ?

 4. Update: Όσοι αντιμετωπίζετε τις τελευταίες βδομάδες πρόβλημα στο Kodi με το Exodus και το TV Addons ακολουθήστε τον νέο οδηγό : Kodi: Ελληνικά κανάλια και ραδιόφωνο, Covenant για ταινίες/σειρές με ελληνικούς υπότιτλους https://cerebrux.net/2017/08/14/kodi-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%b9%cf%8c%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%bf-covenant-%ce%b3%ce%b9%ce%b1/

 5. να κάνω μια χαζή ερώτηση,θέλω να το ρωτήσω πριν το δοκιμάσω … αν κατεβάσω ένα πρόσθετο που έχει π.χ τα Exodus, SALTS, και κατεβάσω ένα άλλο που έχει επίσης τα ίδια τι θα γίνει ? θα τα έχω από δύο φορές ή θα γίνει εγκατάσταση πάνω στα προηγούμενα και δεν θα υπάρχει πρόβλημα ….

  1. Με το που πας να το εγκαταστήσεις θα σε ρωτήσει τι θες να κάνεις. Ανάβαση ? Αν είναι νεότερο. Αντικατάσταση ? Αν είναι παλιότερο.

 6. καλησπερα.εχω κατεβασει το kodi εχω κανει install το http://dimitrology κλπ αλλα οταν μπαινω δεν εςμφανιζει καμια ταινια σειρα κλπ.μου αναφερει No information στο exodus Και τα υπολοιπα addons.υπαρχει κατι που δεν εχω κανει ?

  1. Ναι μαλλιν δεν προσεξες αυτο που γραφω στην αρχη εκει που λεω «update» εχω λινκ για τον νεο οδηγο

Σου άρεσε το άρθρο; Πες την άποψή σου... έστω και Ανώνυμα:

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Create a website or blog at WordPress.com

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: