Diamond Kodi Build : Ίσως το καλύτερο build για tvboxes

To Diamond Greek Kodi build χρησιμοποιεί το δίκτυο του GKN (Greek Kodi Network) προκειμένου να εγκατασταθεί και αποτελεί ίσως το καλύτερο build για tv-boxes.

Ενημέρωση 10/10/2018

ΠΡΟΣΟΧΗ: To Diamond έχει αντικατασταθεί από το 4D build. Διαβάστε το νέο άρθρο εδώ:

— > 4D : Ένα από τα καλύτερα build για το Kodi

Ύστερα από την αγορά του Beelink GS1 και την αποτύπωση της εμπειρίας που είχα από τις πρώτες ώρες χρήσης του, διαπίστωσα ότι το Kodi είναι κομμένο και ραμμένο για TvBoxes. Ωστόσο αυτή η εμπειρία χρήσης του Kodi, δύναται να πάει παραπέρα με τη χρήση των κατάλληλων builds. Ένα τέτοιο build είναι και το Diamond το οποίο και μπορούμε να το εγκαταστήσουμε στο Kodi με την αρκετά εύκολη διαδικασία όπως την περιγράψαμε στο σχετικό άρθρο.

Το Diamond είναι ένα γραφικό περιβάλλον (μαζί με όλα τα απαραίτητα add-ons) το οποίο οι ομάδα που το αναπτύσσει φαίνεται να έχει μελετήσει αρκετά το θέμα της εμπειρίας χρήσης αλλά και της αισθητικής. Σε αντίθεση με άλλα builds που έχουμε δοκιμάσει, το Diamond σε κάθε σημείο του, τα γραφικά στοιχεία που διαθέτει είναι όμορφα, έχουν πραγματικό λόγο ύπαρξης και πληροφορούν τον χρήστη για κάθε δραστηριότητα του Kodi (πχ πρόοδο φόρτωσης επιλεγμένης πηγής κλπ). Σε γενικές γραμμές προσφέρει τα ακόλουθα:

 • Ξένες σειρές και Ταινίες (με αυτόματη λήψη υποτίτλων),
 • Ελληνικές Ταινίες και σειρές,
 • Αθλητικά κανάλια
 • Κανάλια για Ντοκιμαντέρ
 • και άλλα..

Όπως πάντα οφείλουμε να τονίσουμε το γεγονός οτι επειδή το Kodi είναι ένα ανοιχτού κώδικα λογισμικό καλό είναι να δώστε σημασία στην παρακάτω σημείωση και τον εκπαιδευτικό σκοπό που έχουν όλα τα άρθρα σχετικά με το kodi:

Advertisements

Σημείωση: Η επίσημη έκδοση Kodi δεν περιέχει καθόλου περιεχόμενο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παρέχετε το δικό σας περιεχόμενο από μια τοπική ή απομακρυσμένη τοποθεσία αποθήκευσης, DVD, Blu-Ray ή οποιοδήποτε άλλο μέσο που κατέχετε. Επιπλέον, το Kodi σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε πρόσθετα τρίτων που μπορούν να παρέχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι ελεύθερα διαθέσιμο στον επίσημο ιστότοπο του παροχέα περιεχομένου. Η παρακολούθηση ή η ακρόαση παράνομου ή πειρατικού περιεχομένου που διαφορετικά θα χρειαζόταν να πληρωθεί δεν επιδοκιμάζεται ή εγκρίνεται από την ομάδα Kodi. Ως εκ τούτου ο παρακάτω οδηγός γράφεται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και οι αρθρογράφοι η και το Cerebrux.net ουδεμία ευθύνη φέρει από την χρήση του.


Gearbest Xiaomi Tv Box

Προτάσεις TV BOX με 4K ανάλυση στα 60fps:

Xiaomi Tv Box έτοιμο για χρήση με Kodi


Προσθήκη αποθετηρίου GreeKodi στο Kodi

Ωραία, πάμε λοιπόν πρώτα να προσθέσουμε την πηγή για το GreeKodi που περιλαμβάνει τον Wizard εγκατάστασης και το οποίο θα μας βοηθήσει να εγκαταστήσουμε το Diamond.

Από την αρχική οθόνη, πατήστε το «γρανάζι» αριστερά επάνω,

kodi-ellinika

Επιλέξτε «File Manager»

kodi-ellinika7

Έπειτα, επιλέξτε «Add Source»

kodi-ellinika7-1

Στο παράθυρο που θα ανοίξει επιλέγουμε το «None» για να το επεξεργαστούμε

Στο πεδίο που θα ανοίξει πληκτρολογήστε την διεύθυνση:

https://gknwizard.eu/repo

Σημείωση: Πάντα να ελέγχετε στον υπολογιστή η το κινητό σας ότι το παραπάνω λινκ δουλεύει πριν το προσθέσετε στο Kodi. Αν δεν δουλεύει, αναφέρετέ του στα σχόλια.

greekodi-gkn-je4m-repo
προσθέτουμε την πηγή για το greekodi (GKN Wizard)

Έπειτα κάντε κλικ ΟΚ. Εκεί που λέει «Enter a name for this source» γράψτε ότι θέλετε ή απλά Greekodi για να ξέρετε την πηγή και έπειτα κάντε κλικ στο ΟΚ. Για τον οδηγό μας επιλέξαμε να ονομάσουμε αυτό το αποθετήριο .Greekodi με τελεία μπροστά το οποίο είναι μια απλή λύση, έτσι ώστε τα αποθετήρια που βάζουμε εμείς να εμφανίζονται πρώτα καθώς το Kodi διατηρεί αλφαβητική σειρά στις πηγές των μέσων ενημέρωσης.

Πλέον το αποθετήριο (εξωτερική πηγή) έχει προστεθεί επιτυχώς. Σε περίπτωση που σας βγάλει σφάλμα, ελέγξτε ότι έχετε πληκτρολογήσει σωστά την διεύθυνση και ότι είστε συνδεδεμένοι στο internet.

Στην συνέχεια μένει να το ενεργοποιήσουμε πηγαίνοντας πίσω και επιλέγοντας «Install from zip«.

Εναλλακτικά μπορείτε από την αρχική οθόνη, να κάνετε κλικ στο «Add-ons»

kodi-ellinika10

Επιλέγετε το «Box» (κουτί) επάνω αριστερά

kodi-ellinika13

Επιλέξτε «Install from Zip file»

Στο πλαίσιο που θα ανοίξει, επιλέξτε το αποθετήριο .GreeKodi (ή το όνομα που δώσατε στο αποθετήριο). Εκεί θα δείτε ένα zip αρχείο «repository.gknwiz-x.x.x.zip» το οποίο και επιλέγετε.

greekodi-gkn-je4m-addon
επιλέγουμε το addon repository gknwizard για εγκατάσταση

Μόλις το κάνετε θα σας πάει στην προηγούμενη οθόνη στην οποία θα πρέπει να περιμένετε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του zip.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Στο πεδίο «εγκατάσταση από αρχείο zip» (Install from zip file) πατάμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ  και περιμένουμε λίγο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης και να εμφανιστεί η ανάλογη ειδοποίηση. ΜΗ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, επειδή ο server θα θεωρήσει οτι προσπαθείτε να κάνετε μαζικές εγκαταστάσεις και θα σας μπλοκάρει με αποτέλεσμα να σας εμφανιστεί το μήνυμα »σφάλμα εγκατάστασης»!!!

gknwizard-blocked-sfalma-egkatastasis
περιμένουμε λίγο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης και να εμφανιστεί η ανάλογη ειδοποίηση. ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ
Advertisements

Εγκατάσταση πρόσθετου (addon) στο Kodi

Αφού έχουμε προσθέσει την εξωτερική πηγή τώρα μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση το GKN Wizard.

Από την αρχική οθόνη, κάνετε κλικ στο «Add-ons»

kodi-ellinika10

Επιλέγετε το «Box» (κουτί) επάνω αριστερά

kodi-ellinika13

Επιλέξτε «Install from repository»

Εκεί θα δείτε το αποθετήριο που μας ενδιαφέρει. Μπείτε λοιπόν στο  GKN Wizard Repo > Program add-ons > GKN Wizard > Install

greekodi-gkn-je4m-gknwizard
αφού μπούμε στο αποθετήριο GKN Wizard βρίσκουμε το πρόγραμμα GKN Build Wizard και το κάνουμε εγκατάσταση

Θα δείτε ότι θα αρχίσει η εγκατάσταση και θα πρέπει τώρα να περιμένετε να ολοκληρωθεί. Μόλις ολοκληρωθεί θα δείτε δεξιά επάνω μια ειδοποίηση του GKN Wizard.

Εγκατάσταση του Diamond με το GreeKodi Wizard στο Kodi

Σημείωση:

Στην έναρξη της εγκατάστασης o wizard θα μας ζητήσει έναν κωδικό που τον παίρνουμε με μια απλή (φυσικά ΔΩΡΕΑΝ) εγγραφή από την ιστοσελίδα https://grecotm.club/register/. Ο κωδικός αυτός προστατεύει τα builds από κακόβουλες αντιγραφές, είναι 5-αψήφιος και προσωρινός και αλλάζει κάθε 5 (πέντε) λεπτά.

Κανονικά μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, το GKN wizard θα ξεκινήσει αυτόματα, μόνο του οπότε απλά περιμένετε.

Εναλλακτικά, μπορείτε να πάτε στην αρχική οθόνη και στο μενού του Add-ons θα δείτε το GKN wizard.

Το επιλέγετε και θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με επεξήγηση του τι περιλαμβάνει η έκδοση.

greekodi-wizard-disclamer

Πατάμε «Dismiss» και στην συνέχεια θα εμφανιστεί το παράθυρο επιλογών σε περίπτωση που θέλουμε να κρατήσουμε κάποιες ρυθμίσεις που μπορεί να είχαμε κάνει στο Kodi μας. Αν είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε εγκατάσταση απλά πατάμε «Continue»

greekodi-wizard-keepsettings

Στην συνέχεια εμφανίζεται το παράθυρο για τα Skins (Build Menus). Εδώ πατάμε  «Build Menu» για να μας εμφανίσει τα διαφορετικά Build που είναι διαθέσιμα.

greekodi-build-menu

Το κάθε ένα από τα διαφορετικά build έχουν διαφορετική εμφάνιση και κάποια έχουν επιπρόσθετα ενώ κάποια έχουν λιγότερα addons του Kodi ρυθμισμένα. Το μόνο που αλλάζει είναι το build που θα επιλέξουμε κατά την εγκατάσταση το οποίο στην περίπτωση μας θα είναι το Diamond Kodi Build.

kodi-diamond-3
Επιλέγουμε το Diamond Build

και μόλις τελειώσει το κατέβασμα και η εγκατάσταση, κλείνουμε και ξανανοίγουμε το kodi.

Ευκολία χρήσης – Μενού

Με τον κίνδυνο να θεωρηθώ υπερβολικός, νομίζω ότι το Diamond Build είναι από τα πιο όμορφα builds που έχω δει. Η πλοήγηση στα μενού γίνονταν με ευκολία καθώς και η επιλογή των ταινιών / καναλιών.

kodi-diamond-2
Το Diamond έχει από τα πιο όμορφα menu που έχω δει σε Kodi build

Η πλειονότητα των android boxes έχει το λεγόμενο mouse mode που όμως προσφέρει κακή εμπειρία πλοήγησης και προτιμάται όπου είναι εφικτό η πλοήγηση μέσω του «σταυρού».

Στο Diamond η πλοήγηση γίνεται αποκλειστικά με το σταυρό, εκτός από τις προφανείς περιπτώσεις που κάποιος θέλει να κάνει αναζήτηση και η χρήση του είναι κάπως άβολη (πάλι όμως κλάσεις ανώτερη από το mouse mode)

Advertisements

Ταχύτητα απόκρισης

To build το δοκίμασα σε αρκετές συσκευές. Σε tablet με 1GB ram, σε desktop PC, netbook, laptop και tvbox και απέδωσε αρκετά καλά αν και στην περίπτωση του Tvbox που ναι μεν είχε 2GB ram, δε θα μπορούσα να χαρακτηρίσω την εμπειρία «σβέλτη» αλλά ούτε και ότι σερνόταν. Πιθανότατα θα είχε να κάνει με το γεγονός ότι το εν λόγω tvbox δεν είχε καλό CPU/GPU.

Η εκκίνηση του build θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μέτρια γιατί ενώ βγαίνει γρήγορα στο αρχικό menu, αργεί λίγο στη διαμόρφωση των menus χωρίς όμως να γίνεται ενοχλητική (σημαντικό για τα low spec μηχανήματα).

Συνολικά το build χαρακτηρίζεται γρήγορο αλλά φυσικά κάποιοι παράμετροι εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό και από τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος στο οποίο τρέχει.

Πληρότητα πηγών / καναλιών

Εδώ νομίζω ότι το build παίρνει άριστα. Ειδικά στο κομμάτι των καναλιών ( ενημερωτικά/ψυχαγωγικά/αθλητικά) νομίζω ότι ακόμη και ο πιο απαιτητικός θεατής θα βρει αυτό που ψάχνει.

kodi-diamond-1
Δύσκολα δε θα βρείτε κάτι να δείτε στο Diamond build

Στα ραδιόφωνα επίσης η λίστα είναι πληρέστατη και δε νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.

Αυτό που με ενόχλησε λίγο αλλά δε μπορώ να το θεωρήσω πρόβλημα γιατί εντάσσεται στον όλο σχεδιασμό του skin είναι η αναζήτηση. Θα την ήθελα σε ξεχωριστό μενού αλλά και πάλι αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου.

Υπέρ / Κατά

Συνοψίζοντας τα παραπάνω θα μπορούσαμε πούμε τα υπέρ και τα κατά του build είναι:

Υπέρ

 • Πανέμορφο build
 • Πλήρως λειτουργικό αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση του τηλεκοντρόλ
 • Πλήρης λίστα καναλιών / πηγών
 • Το ότι βρίσκεται στο αποθετήριο του GKN αποτελεί από μόνο του εγγύηση

Κατά

 • Λίγο αργό στη δημιουργία των menus
 • Αν η συσκευή σας δεν έχει GPU acceleration μάλλον δε θα έχετε και την καλύτερη εμπειρία χρήσης
 • Θα ήθελα σε πιο ευκρινές σημείο την αναζήτηση
 • Αν έχετε tvbox με 1GB ram ξεχάστε το

Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα

Τα builds μας προσφέρουν τη δυνατότητα να έχουμε σε πολύ λίγο χρόνο έτοιμο, ένα πλήρες σύστημα ψυχαγωγίας. Ειδικά όταν οι συσκευές που τα εγκαθιστούμε βρίσκονται στο σαλόνι μας, τα builds μας επιτρέπουν να έχουμε ένα ενημερωμένο και λειτουργικό kodi build χωρίς να ανησυχούμε αν δουλεύουν όλα. Το Diamond είναι ίσως ο καλύτερος εκπρόσωπος αυτής της κατηγορίας.

Advertisement

81 σκέψεις σχετικά με το “Diamond Kodi Build : Ίσως το καλύτερο build για tvboxes

Add yours

 1. Επειδη υπαρχουν καποια προβληματα ,,πως μπορω να το κανω uninstall? Εχω Mac αν αυτο λεει κατι.Εκανα delete αλλα μετα που κατεβασα παλι το Kodi απο την σελιδα τους ..παλι ενεργοποιειται το Diamond. Δεν μπορω να καταλαβω που οφειλεται αυτο. Πως μπορω να το λυσω και να εχω την «κανονικη» εκδοση του KOdi?

 2. Ξέρουμε εάν δουλεύει σε Xbox one με Kodi v18.0 alpha 2 Leia έκδοση; Η εγκατάσταση προχώρησε κανονικά δεν έβγαλε κανένα σφάλμα αλλά κολλάει στην αρχική οθόνη του Kodi με το σήμα και λέει από κάτω «add-on migration in progress – please wait…»

  1. Δουλεύει η νέα έκδοση για ταινίες και σειρές. Όχι νόβα κλπ

 3. Το εγκατεστησα σε tv box με 2 gb ram αλλα ειναι πιο αργο απο το απλο μενου του kodi που ειχα πως μπορω να το διαγραψω; Μπορω να γυρισω στο αρχικο μου μενου η θα σβηστουνε ολα και θα πρεπει να τα εγκαταστησω ξανα;

  1. Μπορεις απο τις ρυθμίσεις κελύφους να αλλάξεις το κέλυφος και κατ επέκταση τη δομή των μενού αλλα δε γνωρίζω αν θα δουλεύουν οπως πριν

 4. Ξεκίνησα να το εγκαταστήσω στο pc(windows 7). Ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες σας, μα όταν φτάνω να εγκαταστήσω το «Diamond Kodi Build», ενώ ξεκινά κανονικά το κατέβασμα, περίπου στα 40mb μου βγάζει συνεχώς (gkn builds wizard error), είτε κάνω fresh install είτε κάνω standard install. Στα error log files μου βγάζει συνεχώς την ένδειξη Error type . Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτό κόλλημα με κάποια απλή λύση; Γιατί όταν το έψαξα, ότι βρήκα ήταν για κάποιον που έχει γνώσεις προγραμματιστή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε.
  ΥΓ …στο κινητό η εγκατάσταση έγινε κανονικά και όλα δουλεύουν ρολόι.

  1. Καλημερα
   Σε τι έκδοση kodi το βάζεις; Το build ειναι αυστηρά για τη 17.6. Επίσης μερικές φορές εχει θεμα ο server του gkn και ενδέχεται να βγάζει errors κατα το κατέβασμα.

  2. Απενεργοποίησε το antivirus σου, κάνε την εγκατάσταση και ξαναενεργοποίησε μετά το antivirus

  1. Καλησπέρα Αχιλλέα και καλό μήνα :)

   Τα add-ons που είναι υπεύθυνα για τα ελληνικά αθλητικά κανάλια είναι τα TVONE που μερικές φορές είναι κάτω αλλά συνήθως όχι για πολύ. Δοκίμασε πάλι το βράδυ. Όπως καταλαβαίνεις τα κυνηγάνε αρκετά αυτά τα plugins και επομένως λογικό είναι μερικές φορές να είναι πεσμένα. Υπομονή :)

 5. Εφόσον κάποιος έχει τηλέφωνο με παλιότερο λειτουργικό Android (4.4.2), έχει κάποια ελπίδα για να βρει συμβατό Kodi για εγκατάσταση ή είναι καταδικασμένος σε αγορά καινούργιου κινητού;

  1. Τάσο ρίξε μια ματιά στο utube. Εγώ εκεί βρήκα λύση. Υπάρχει βίντεο με link που σε οδηγεί σε player συμβατό με την Android 4.4.2 και μετά προσθέστε από εδώ στο αποθετήριο το GKN. Σε μένα δούλεψε κανονικά.

 6. επειδη εχω εναν nas server στο δικτυο μου και με το kodi πριν απο την κατηγορια videos του αρχικου menu ειχα προσβαση στην ταινιες και τις σειρες μου…ξερεις τωρα που βρισκεται αυτη η επιλογη?

 7. Ομορφο μεν αλλα θα προτιμουσα να μπορουσα να βλεπω περισσοτερα με μια ματια ..
  Το Search για Ξενες σειρες και Ταινιες που ειναι?
  Μπορω να το συνδεσω με το Trakt account?
  Αλλα subs εκτος απο Greek?

  1. Γιώργο είναι ένα από τα εκνευριστικά σημεία του συγκεκριμένου build, άλλωστε το ανεφερα και στα αρνητικα του. Το search βρίσκεται αφου επιλεξεις κατηγορια νομιζω.

 8. Εδώ και 3 ημέρες στο cosmote tv1 εχει μόνο ήχο . Τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά

  1. Το cerebrux δε φέρει ευθύνη για το παράνομο υλικό που ενδεχομένως να φέρει κάποιο build. Από όσο γνωρίζω διώκεται ενεργά η παράνομη πώληση συνδρομητικών υπηρεσιών. Για απλούς χρήστες δεν έχω ακούσει κάτι.

 9. Καλησπερα δεν μπορω να δω υποτιτλους αν και εχω ενεργοποιησει την επιλογη και εχω παει στα settings και διαλεξει γλωσσα και γενικα πριν το βαλω με αλλα addons εβλεπα

  1. Update: Αν αλλάξω κέλυφος λειτουργούν οι υπότιτλοι και κάτι άλλο στο κέλυφος του Diamond αν κάνω seek τότε τους εμφανίζει, μετά όταν ξανά βάλω να παίξει δεν τους δείχνει μήπως είναι κάποιο από τα accelerations? Έχω TV box

  2. Καλημερα Λευτέρη

   Μπορει να κλωτσάει κάποιο απο τα plugin που ειναι για υποτιτλους. Μπορει να διορθωθεί σε επόμενο update.

  3. Τελικα ηταν το harware acceleration το εκανα disable και ολα οκ

  4. Ευχαριστούμε Λευτέρη για την ενημέρωση, μπορεί να το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα.

 10. Παιδιά μια ερώτηση που μπορεί να σας φανεί χαζή αλλά πραγματικά δεν μπορώ να το βρω με τίποτα. Από πού στο diamond μπορώ να αλλάξω WiFi networks, WiFi passwords κλπ;

  1. Αυτό που θέλεις δεν έχει να κάνει με το kodi αλλά με το λειτουργικό σου. Από τις ρυθμίσεις του λειτουργικού σου θα τα κάνεις αυτά.

 11. Καλησπέρα, συγχαρητήρια για τον οδηγό, είναι από τους πιο κατατοπιστικους που έχω πετύχει ποτέ μου. Έχω ένα πρόβλημα με τους υπότιτλους. Συνήθως δεν βρίσκει κανένα και αν βρει το πιο πιθανό είναι να μην έχουν συγχρονισμό. Επίσης μπορώ να προσθέσω και άλλες σελίδες εύρεσης όπως addic7ed ή
  subs4series? Υπάρχει κάποιος άλλος οδηγός?
  Τέλος από το user interface πώς μπορώ να πάω στις βασικές ρυθμίσεις του kodi?
  Ευχαριστώ

 12. Αφού η γίνει η Εγκατάσταση μετά το forced close όταν ξαναμπώ στο kodi βγάζει GKN wizard error.

 13. Πολύ ωραίο build ευχαριστώ πολύ.
  Μία ερώτηση έχω μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως αλλάζω το default movie addon. Βγάζει το incursion αλλά προτιμω το placenta.
  Ευχαριστώ πολύ και παλι

  1. Άκυρο βρήκα τη λύση.
   Ευχαριστώ πολύ και παλι για το όμορφο build

  2. Καλό είναι να αναφερθεί και η λύση σου για αυτούς που μπορεί να αντιμετωπίσουν το ίδιο θέμα

 14. καλησπερα…μερικες σειρες ενω επαιζαν (π.χ. ιπποτης της ασφαλτου) τωρα λεει οτι δεν υπαρχουν. γιατι????

  1. Μπορει να υπάρχει προβλημα με το plugin που τις παρέχει, μαλλον θα διορθωθεί σε μελλοντική αναβάθμιση

 15. Καλησπερα κι απο εμενα.
  Σημερα, μετα απο νεα εγκατασταση του KODI δεν βρισκω πουθενα το diamond kodi build.
  Kαταργηθηκε και αν ναι υπαρχει αντικαταστατης του;
  Ευχαριστω!

  1. γεια σας μετα απο ξανα εγκατασταση δεν βρισκω το diamond γνωριζει κανεις κατι πανω σε αυτο? ευχαριστω

  1. Καλησπέρα σας,
   υπάρχει ένα τρικ για το Crypton Version 5. Αν το είχατε εγκατεστημένο σε κάποια συσκευή (linux android, εγώ το είχα σε ένα usb για δοκιμές) τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιγράψετε το κρυφό αρχείο .kodi στο σύστημα που θέλετε και λειτουργεί άψογα ( εκτός από τα κανάλια της cosmote).Επίσεις αν κάνετε όποιες αλλαγές θέλετε στο kodi στα addons που έχτε κ.λ.π με την προαναφερθήσα διαδικασία θα έχετε το kodi σας με την μορφή που του δώσατε σε κάθε συσκευή σας.

  2. Νάσαι καλά Salih όπως πάντα ευγενής. Πάντως το καλύτερο addon για θέαση ταινιών και σειρών είναι το Quasar που χρησιμοποιεί τεχνολογία torrent.
   Διαχρονική αξία, απλό – εύχρηστο και με πολλές δυνατότητες.

 16. το θεμα ειναι οτι μολις παει να το κατεβασει αποτα 170μβ που ειναι μολις φτασει 39,99μβ σταματαει κ βγαζει σφαλμα

 17. το θεμα ειναι οτι μολις παει να το κατεβασει αποτα 170mb που ειναι μολις φτασει 39,99mb σταματαει κ βγαζει σφαλμα δεν μπορω να κατεβασω κανενα

 18. check the log for more information και βγαζει error δεν μπορω να κατλαβω τι συμβαινει κ παντα σταματαει στα 39,99

  1. Απενεργοποίησε το antivirus και μόλις τελειώσει η εγκατάσταση το ενεργοποιείς πάλι κανονικά

  1. Στη σελίδα τους. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα το γνωρίζουν αυτοί.

 19. παιδια
  δεν βρισκω το diamond γνωριζει κανεις κατι πανω σε αυτο? ευχαριστω

  1. Το έχει αφαιρέσει ο δημιουργός του από το αποθετήριο του GKN, αντί αυτού δοκίμασε το Je4M

 20. κάποιο νέο αν θα είναι ξανά διαθέσιμο το diamond ή αν μπορούμε να το βάλουμε με κάποιο άλλο τρόπο? ευχαριστώ

  1. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση. Αν υπάρξει κάτι θα σας ενημερώσουμε.

 21. Καλησπέρα ενώ κάνω κανονικά install ένα build, αφού τελειώσει μου βγάζει error:file is not a zip file. Μιλάω για xbox one. Καμία ιδέα; ευχαριστώ..

 22. Καλησπέρα μου βγάζει ένα μήνυμα :

  G.K.N build Wizard Error

  Τί μπορώ να κάνω?
  Ευχαριστώ πολύ !

  1. Όταν πατάω install from repository και φτάνω στο install του wizard ενω φαίνεται να το κάνει κανονικα με βγάζει error

 23. Το Diamond Build αποσύρθηκε από τα αποθετήρια του GKN Wizard. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά κάποιο άλλο build, όπως το GKobu.

 24. καλησπέρα .καταρχήν να σου δώσω συνχαρητήρια για την δουλειά που εχεις κάνει.Εχω κατεβάσει καί χρησιμοποιώ το build 2.4 σε windows 10 και σε androitθα ήθελα να σε πληροφορήσω οτι στα windows οταν επιλεγω το σπορ και πατησω greek live δεν δείχνει τίποτα ενω στο androit εχει επιλογες

 25. Καλησπέρα.
  Κατά το τέλος της διαδικασίας που είναι να επιλέξουμε το Diamond…..εμένα δεν μου το εμφανίζει πουθενά σαν επιλογή…τι μπορεί να έχει γίνει?

 26. Όταν επιλέγω κάποιον αγώνα έχει τρεις επιλογές try uncashed αναπαραγωγή και αναπαραγωγή από εδώ τι επιλέγω

 27. μετα την εγκατάσταση του kodi 1,7 σε win 7 οταν ολοκληρώνει το build δεν μπορει να φορτώσει το skin βγαζει μήνυμα λείπουν αρχεία απο το κέλυφος δοκίμασα και 4 build που εχει ο GKN μπορείτε να σκεφτείτε τι φταίει??? ευχαριστω

Σου άρεσε το άρθρο; Πες την άποψή σου... έστω και Ανώνυμα:

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Create a website or blog at WordPress.com

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: