Στον πυρετό του Μουντιάλ αλλά και του Mid-Year Carnival στην Κίνα, μας ήρθαν προσφορές τις οποίες αξίζει να ρίξετε μια ματιά.

Κάθε χρόνο το Gearbest «τρέχει» το καρναβάλι του mid-year όπου μπορείτε να βρείτε μερικές εξαιρετικές προσφορές σε smartphones και άλλα gadgets. Θα σημειώσω αυτά που βρήκαμε αξιόλογα :

  • Xiaomi Youpin CIGA Automatic Mechanical Watch δεν είναι άλλο ένα smartwatch, αντίθετα είναι ένα πραγματικό μηχανικό ρολόι, μοντέρνο και κομψό, ενώ κέρδισε το βραβείο σχεδιασμού Reddot του 2017 λόγο του design του στο οποίο βλέπεις εσωτερικά όλα τα μηχανικά μέρη.
    xiaomi mechanical
    Θα το βρείτε στα €149 στον σύνδεσμο : Xiaomi Youpin CIGA

  • Xiaomi Redmi 5 Plus Δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά για αυτό το κινητό. Οθόνη 5.99 inch, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου και Camera 5MP μπροστά και 12.0MP πίσω.
    xiaomi redmi 5
    Θα το βρείτε στα €147 στον σύνδεσμο : Xiaomi Redmi 5 Plus

  • Xiaomi Mi Band 3 Η νέα έκδοση του δημοφιλούς fitness band είναι εδώ και δεν θα μπορούσε να μην είναι διαθέσιμο σε έκπτωση.
    xiaomi mi band 3
    Θα το βρείτε στα €30 στον σύνδεσμο: Xiaomi Mi Band 3

Επίλογος

Φυσικά οι παραπάνω επιλογές είναι μόνο 3 απο εκατοντάδες άλλα προϊόντα που θα βρείτε σε προσφορά. Για περισσότερα προϊόντα επισκεφτείτε το ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον με όλες τις προσφορές στον σύνδεσμο : Gearbest Mid-Year Carnival

Όπως πάντα, με τις αγορές σας από τους συνδέσμους που σας παρέχουμε, συνεισφέρετε και ενισχύετε το Cerebrux. Ευχαριστούμε !