33ο επεισόδιο Technopolitan |iPhone XR/XS, Google Pixel 3, Steam Play

Σεπτέμβριος και Οκτώβριος είναι οι σημαντικότεροι μήνες, όσον αφορά τα smartphone αφού παρουσιάζονται τα iPhone της Apple και τα Pixel της Google, έχουμε τις πρώτες αναβαθμίσεις σε Android 9.0 Pie και πολλά νέα και… αρχαία θέματα που συζητήθηκαν στο σημερινό επεισόδιο.

Μετά από παρατεταμένες διακοπές, καθώς ο τεχνολογικός κόσμος δεν έχει και τίποτα ιδιαίτερο να μας προσφέρει το καλοκαίρι, το Technopolitan επιστρέφει πιθανότατα με τα πιο καυτά θέματα της χρονιάς!

technopolitan-33-cerebrux-pixel3-vs-iphone-xr-xs-1Στη σημερινή εκπομπή καλωσορίζουμε το Δημήτρη, το τέταρτο μέλος της παρέας μας, το οποίο θα μας προσφέρει μία ακόμη άποψη και θα μας βοηθήσει να βγάζουμε εκπομπές ακόμη συχνότερα. Σημειώστε επίσης ότι η εκπομπή είναι extended σε χρονική διάρκεια, αφενός για όσους τους λείψαμε και θέλουν να μας χορτάσουν και αφετέρου γιατί έλειπε ο Salih και το… μαστίγιό του. Χαχαχαχα! Απολαύστε…

Άκουσε την εκπομπή:

ή μέσω των διαθέσιμων εφαρμογών για κινητά/tablet:

ANDROID          IOS

Θέματα προς ανάγνωση:

Smartphones και άλλα:

Linux:


Παιχνίδια (retro):

Τηλεοπτικές σειρές:


 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “33ο επεισόδιο Technopolitan |iPhone XR/XS, Google Pixel 3, Steam Play

Add yours

Σου άρεσε το άρθρο; Πες την άποψή σου... έστω και Ανώνυμα:

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Create a website or blog at WordPress.com

ΠΑΝΩ ↑