Stremio Addons | Τα καλύτερα πρόσθετα για ταινίες, σειρές και anime

Το Stremio έχει αποκτήσει αρκετή δημοτικότητα τα τελευταία δύο χρόνια. Έρχεται με μια απίστευτα απλή διεπαφή που σας διευκολύνει να παρακολουθείτε ταινίες, σειρές, ζωντανή τηλεόραση, anime και πολλά άλλα.

Σε σχέση με το KODI, το οποίο είναι ένα τεράστιο media center, με πολλές δυνατότητες (δείτε τα σχετικά άρθρα εδώ), το stremio εστιάζει κυρίως σε σειρές και ταινίες. Αν δεν το ξέρετε, διαβάστε την πρώτα την παρουσίασή του για να πάρετε μια εικόνα:

Σε σύγκριση με το popcorntime, όπως είχαμε δει το stremio δεν περιορίζεται στη χρήση torrents by default για τη θέαση ταινιών, αντιθέτως μας επιτρέπει να τις νοικιάσουμε αν το επιθυμούμε από τα γνωστά ψηφιακά καταστήματα (iTunes,Amazon κλπ).

Advertisements

Αυτό σημαίνει ότι το stremio, όπως είδαμε και στο KODI, δεν έρχεται με κάποιο προεγκατεστημένο plugin για θέαση ταινιών αλλά διαθέτει έναν ποιο απλό και εύκολο τρόπο για να κάνεις εγκατάσταση επεκτάσεις σε σύγκριση με το KODI πράγμα το οποίο το έχει κάνει αρκετά δημοφιλές και ιδιαιτέρα σε χρήστες με Android κινητά, Tv BOX ή κατόχους Chromecast.

Έτσι μετά την ανακοίνωσή του (πριν ένα χρόνο) ότι το stremio ανοίγει τον κώδικά του, άρχισαν να δημιουργούνται κοινότητες προγραμματιστών που το βελτιώνουν διαρκώς και δημιουργούν χρήσιμα addons.

Σε αυτό το άρθρο, συγκεντρώνουμε τα καλύτερα πρόσθετα Stremio. Αυτά τα πρόσθετα λειτουργούν σε όλες τις πλατφόρμες (Linux, Windows, macOS, iOS, Android κ.α) που είναι συμβατές με το Stremio. Εναλλακτικά μπορείτε να το βάλετε σε κάποιο TV Box η να το παίξετε με Chromecast:

Πρώτα κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Stremio για την πλατφόρμα σας:

Αφού το κάνετε εγκατάσταση και το ανοίξετε πηγαίνετε στο puzzle πάνω δεξιά στην οθόνη, βρείτε τα addons που θέλετε και δοκιμάστε τα:

βρείτε τα addons που θέλετε και δοκιμάστε τα
1, 2, 3 … έτοιμοι

Stremio | Ιδιωτικότητα με VPN

Το Virtual Private Network (Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο) ή VPN είναι μια ιδιωτική, κρυπτογραφημένη και ασφαλής πύλη μέσω της οποίας η πρόσβαση στο internet με τον υπολογιστή η το κινητό σας γίνεται ασφαλής από καταγραφή και παρακολούθηση.

Σε τι χρησιμεύει το VPN:

Σε κάθε περίπτωση, όποιος και αν είναι ο λόγος και ο τρόπος που χρησιμοποιούμε το Stremio, μια VPN σύνδεση είναι απαραίτητη όπως π.χ. το ProtonVPN:

Stremio Addons για online ταινίες και σειρές στα Ελληνικά

Η παρακάτω λίστα περιέχει επίσημα αλλά και κοινοτικά add-ons (πρόσθετα)

 περιέχει επίσημα αλλά και κοινοτικά add-ons

0. OpenSubtitles

Ξεκινάμε με το πιο βασικό πρόσθετο για κάποιους, το OpenSubtitles

Είναι ένα επίσημο πρόσθετο και μπορεί να το βρείτε και προεγκατεστημένο με το Stremio. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τις ταινίες και τις σειρές σας με υπότιτλους, το OpenSubtitles είναι ένα απαραίτητο πρόσθετο για εσάς.

Το μόνο μειονέκτημα είναι, ότι αν πετύχετε κάποια πολύ φρέσκια κυκλοφορία ταινίας η σειράς, μπορεί η μετάφραση να είναι ένα γρήγορο google translate και να μην βγάζει κανένα νόημα. Με τον καιρό όμως θα εμφανιστεί ένας σωστός υπότιτλος.

1. The Pirate Bay

Το πρόσθετο Pirate Bay Stremio σας δίνει πρόσβαση σε ολόκληρη τη βάση δεδομένων του πολύ δημοφιλούς ιστότοπου The Pirate Bay.

Αυτό το πρόσθετο σάς επιτρέπει να κάνετε streaming του περιεχομένου torrent χωρίς να χρειάζεται να το κατεβάσετε πρώτα στη συσκευή σας. Έχει μια τεράστια συλλογή από ταινίες, σειρές και εκπομπές. Το Pirate Bay είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις:

 • ThePirateBay + (TPB +)
 • και PirateBay Addon.

Αυτά τα πρόσθετα έχουν δημιουργηθεί από διαφορετικούς προγραμματιστές. Και οι δύο λαμβάνουν ροές υψηλής ποιότητας από διάφορους διακομιστές torrent. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να αποκτήσετε αυτά τα πρόσθετα είναι να μεταβείτε στην ενότητα πρόσθετων στο Stremio και να επιλέξετε Community Addons.

2. Juan Carlos

Θα βρείτε μια πληθώρα από add-on με το όνομα «Juan Carlos». Ενώ όλοι τους είναι αξιοπρεπείς, αυτό που έχει όνομα Juan Carlos 2 (κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου) είναι αυτό που πραγματικά θα θέλατε να έχετε.

Ο Juan Carlos είναι ένα πρόσθετο Stremio που προσφέρει ροή απο torrent χωρίς προβλήματα. Διαθέτει μια τεράστια βάση δεδομένων απο ταινίες, σειρές και εκπομπές. Η βιβλιοθήκη περιεχομένου του ανανεώνεται τακτικά. Εάν υπάρχει κάτι νέο σε ποιοτική κυκλοφορία, είναι πιθανό να το βρείτε πρώτα με τον Juan Carlos 2.

Το πρόσθετο εγκαθίσταται με ένα μόνο κλικ και δεν απαιτεί καμία ειδική ρύθμιση. Όταν κάνετε κλικ σε μια ταινία ή ένα επεισόδιο, θα σας εμφανίσει αρκετές ροές από αυτό το πρόσθετο.

Έχει επάξια κερδίσει την θέση του ως ένα από τα κορυφαία πρόσθετα του Stremio.

Gearbest Solovox Tv Box
Solovox Tv Box

3. RARBG

Το RARBG είναι άλλο ένα πολύ δημοφιλές όνομα στον κόσμο των πρόσθετων του Stremio.

Είναι μια τεράστια βιβλιοθήκη το οποίο δεν απογοητεύει κανέναν. Αυτό το πρόσθετο Stremio αντλεί πολλούς συνδέσμους από διάφορους διακομιστές torrent για την ταινία ή το επεισόδιο που θέλετε να παίξετε. Σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε την ανάλυση ροής από SD έως και 1080p. Εάν είστε τυχεροί, μπορεί να βρείτε ακόμη και ροές 4K.

4. Popcorn Time

Το EZTV και το YTS συγκαταλέγονται στους διακομιστές torrent που χρησιμοποιούνται περισσότερο παγκοσμίως. Το Popcorn Time (που το έχουμε δει και ως ξεχωριστή εφαρμογή) σας συνδέει με ολόκληρη τη βιβλιοθήκη τους και σας φέρνει το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο του, συμπεριλαμβανομένων ταινιών, σειρών, παιδικών, ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα. Το Popcorn Time, όπως και πολλοί άλλοι σε αυτήν τη λίστα, θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα πρόσθετα για το Stremio

Η βιβλιοθήκη περιεχομένου των EZTV και YTS ενημερώνεται συνεχώς. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πάντα κάτι νέο για παρακολούθηση με το πρόσθετο Popcorn Time.

5. Zooqle

Μπορείτε να σκεφτείτε το Zooqle ως συλλέκτη περιεχομένου. Δεν διαθέτει κανένα ιστότοπο ή διακομιστή για την ανάκτηση ροών περιεχομένου. Ωστόσο, βρίσκει τις καλύτερες πηγές εκεί έξω μαζί με τους καλύτερους ποιοτικούς συνδέσμους ροής. Χρησιμοποιεί τους torrent ιχνηλάτες από τα Mega Torrents, YTS, RARBG και άλλα.

Το Zooqle προορίζεται κυρίως για ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να βρείτε ακόμη και ροές για ντοκιμαντέρ ή ακόμη και YouTube βίντεο. Κάποιες φορές βρίσκει ροές για παλιές ταινίες και σειρές, κάτι που δεν συμβαίνει με πολλά άλλα κορυφαία πρόσθετα του Stremio.

6. Local Files

Θεωρείται άλλο ένα πρόσθετο που μπαίνει στη λίστα με τα καλύτερα πρόσθετα για το Stremio. Το Local Files, όπως λέει και το όνομά του σας επιτρέπει να εισάγετε την προσωπική σας βιβλιοθήκη – κατάλογο από ένα τοπικό φάκελο με ταινίες και σειρές σε όποια μορφή και αν είναι .torrent, .mkv, mp4, avi.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα Addons θα το βρείτε στα επίσημα (Official Addons) και όχι στο Community Addons.

Advertisements

7. Netflix

Το Netflix είναι άλλο ένα δημοφιλές πρόσθετο του Stremio.

Αυτό το πρόσθετο σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε σε ολόκληρη τη συλλογή ταινιών, εκπομπών και άλλων τύπων περιεχομένου που διατίθενται στο Netflix αφού έχετε συνδεθεί με τον υπάρχοντα λογαριασμό σας στο Netflix.

Εάν δεν έχετε συνδρομή στο Netflix και αναρωτιέστε εάν θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ή όχι, αυτό το πρόσθετο του Stremio θα μπορούσε να σας είναι χρήσιμο. Μπορείτε να εξερευνήσετε τη βιβλιοθήκη περιεχομένου και να μάθετε αν υπάρχουν αρκετά βίντεο, ταινίες και σειρές που σας ενδιαφέρουν.

8. Torrentio

Το Torrentio είναι ένα νέο πρόσθετο που φέρνει περιεχόμενο από YTS+, EZTV, RARBG, 1337, ThePirateBay, KickAssTorrents, HorribleSubs.

Επίσης, κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει συνδρομητές του RealDebrid – AllDebrid – Put.io είναι ότι μπορείτε να το συνδέσετε με τον υφιστάμενο λογαριασμό σας.

9. Anime from HorribleSubs

Το Anime from HorribleSubs θεωρείται ένα από τα καλύτερα addons του Stremio για τους λάτρεις των Anime ταινιών και σειρών.

Διαθέτει κατάλογο ταξινομημένο αλφαβητικά, με βάση τις τελευταίες κυκλοφορίες anime ή την σεζόν ενώ παρέχει διάφορες κλάσης ποιότητας σε 360p, 480p, 720p ή 1080p.

Επίλογος Stremio Addons

Προσπάθησα να συγκεντρώσω τα πιο γνωστά και δοκιμασμένα addons του stremio για ταινίες, σειρές, anime με ελληνικούς υποτίτλους κλπ. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;

Advertisement

5 σκέψεις σχετικά με το “Stremio Addons | Τα καλύτερα πρόσθετα για ταινίες, σειρές και anime

Add yours

  1. Επιβεβαίωσε ότι έχεις εγκαταστήσει τα codecs που χρειάζονται. Στο Mint θα το βρείς με το Install multimedia codecs απο το μενού

  2. Η εγκατάσταση σε .deb όντως έχει ένα θέμα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να δεις εδώ : https://bit.ly/2FXoSqJ

   Σε flatpak όμως δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Πως το έκανες install;
   Προσωπικά κατέβασα από το official site το flatpak αρχείο και μέσα από το terminal στον κατάλογο του αρχείου έτρεξα

   flatpak install Stremio+4.4.116.flatpak

 1. Διαφωνώ πλήρως με την προώθηση του Stremio από την open source κοινότητα.

  1. Έχουν επιλέξει να κρατήσουν τον κώδικά τους κλειστό στο android app και στο UI του desktop app (https://www.reddit.com/r/Stremio/comments/fadrgi/why_is_the_android_app_not_open_source/fiyvy3t/). Η αιτιολόγησή τους είναι ότι έχουν συμφωνία με εταιρία και επενδυτή απο πίσω. ΤΕΡΑΣΤΙΟ red flag. Διαφημίσεις δεν υπάρχουν, donations δεν υπάρχουν, άρα από πού βγάζουν λεφτά; Προφανώς με κρυμμένο tracking που ποιος ξέρει τι μαζεύει από το σύστημα του χρήστη. Μερικό open sourcing είναι χειρότερο κατά τη γνώμη μου από ιδιωτικό λογισμικό. Σημαίνει ότι θέλει κάτι να κρύψει.
  2. Θέλει λογαριασμό. Τελείως αχρείαστος, επίσης ύποπτο στοιχείο. Αν πάμε στο privacy policy τους διαβάζουμε: «if you login as a Guest User, no personal data will be collected whatsoever.» Αν βλέπετε εσείς επιλογή guest user να μου το πείτε. Γιατί εγώ δεν βλέπω επομένως άλλο ένα ψέμα.
  3. Λέει ψέματα στην αρχική τους σελίδα ότι το λογισμικό τους είναι ασφαλές επειδή είναι ανοιχτού κώδικα. Δεν έχουν ανοίξει εντελώς τον κώδικά τους, επομένως γιατί παραπλανούν τον κόσμο; Άντε ο μέσος χρήστης βλέπει open source και λέει α κομπλέ. Όσοι ξέρουμε κανά δυο πραγματάκια παραπάνω δεν οφείλουμε να τα προσέχουμε αυτά;
  4. Δεν υπάρχει καμία απολύτως πληροφορία ως προς την ταυτότητα της εταιρίας που βρίσκεται πίσω από το βουλγάρικο Stremio. Χρειάζεται να πάμε στο Reddit για να μάθουμε πράγματα (https://www.reddit.com/r/Stremio/comments/eo0f00/how_stremio_gets_money/fe6v150/?utm_source=reddit&utm_medium=web2x&context=3). Αυτά που λέει μπορεί να είναι αλήθεια αλλά προσωπικά ούτε διαφημίσεις έχω δει πουθενά ούτε με πείθει ότι είναι η μόνη πηγή εισοδήματος.

  Εν ολίγοις: μερικό open source δεν είναι open source. Τελεία και παύλα. Μέχρι να γίνει ολικό άνοιγμα του κώδικα θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ PopcornTime, WebTorrent και KODI.

 2. Οπως σωστά αναφέρθηκε από τον kalisperakias, το stremio δεν έχει ανοιχτό κώδικα.
  Ασχέτως των ανακοινώσεων.

  Επί της ουσίας.
  Δεν είναι media center (όπως το kodi) και πολύ σωστά το σημειώσατε.
  Γιατί κάποιος να το θέλει εγκατεστημένο στον υπολογιστή του παράλληλα ή χωρίς το kodi, δεν έχω κατάλάβει. Δεν προσθέτει τίποτα.

  Netflix addon δεν υπάρχει.

  Μία σημαντική λειτουργία που είναι το casting σε chromecast (και δεν την έχει το kodi) απλά δεν δουλεύει. Οπότε 0 στο πηλίκο.

  Κατ’ εμέ κοροιδεύουν τον κόσμο. Οπότε thanks but no thanks.

Σου άρεσε το άρθρο; Πες την άποψή σου... έστω και Ανώνυμα:

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Create a website or blog at WordPress.com

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: