Απλά απολαύστε το παρακάτω 3 λεπτών video. Για να δείτε τους ελληνικούς υποτίτλους, κάντε κλικ στο κουμπάκι «CC» δεξιά, κάτω από το video:

Τι παίζει με αυτό που είδατε;

Πριν από μερικές μέρες βρήκα αυτό το διαφημιστικό, στο Youtube. Μόλις το είδα νόμιζα ότι επιτέλους εμφανίστηκε ένα αξιόλογο διαφημιστικό από την Canonical που θα προβάλει το Ubuntu Linux στο παγκόσμιο κοινό. Όμως διαβάζοντας την περιγραφή κάτω από το video, είδα ότι το έχει φτιάξει ένας χρήστης. Έτσι απλά, με διάθεση και μεράκι έφτιαξε κάτι που είναι μακράν το πιο όμορφο και επαγγελματικού επιπέδου διαφημιστικό που έχω δει στα τόσα χρόνια που παρακολουθώ την εξέλιξη των λειτουργικών συστημάτων.

Μου άρεσε τόσο πολύ που σκέφτηκα ότι άξιζε τον κόπο να του αφιερώσω τον απαραίτητο χρόνο για να το μεταφράσω. Ελπίζω να σας άρεσε το αποτέλεσμα αφού είναι η πρώτη φορά που μεταφράζω κάποιο video. Αν πιστεύετε ότι κάτι χρειάζεται διόρθωση, αφήστε κάτω ένα σχόλιο αναφέροντας το για να το διορθώσω.

Η μετάφραση και το video παρέχεται υπο την άδεια Creative Commons. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το κάνετε ότι θέλετε με την προϋπόθεση να δίνετε το link του αρχικού δημιουργού του διαφημιστικού ( http://www.youtube.com/user/InfinitelyGalactic ), ή αν θέλετε να περιλαμβάνει και τους ελληνικούς υπότιτλους τότε να δίνετε αυτό το link ( https://cerebrux.net/2011/01/30/video-ubuntu-linux-ανθρωπιά-προς-όλους-διαφημιστικό

Κατεβάστε το, μοιραστείτε το, διαδώστε το… δείξτε στον κόσμο… γιατί Ubuntu !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά και στα παρακάτω άρθα (μπορεί κάτι να σας ενδιαφέρει)