Χτες, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Ubuntu 11.04 Release Party στη Θεσσαλονίκη που διοργανώθηκε από την Ένωση Ελλήνων Χρηστών & Φίλων Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα με την συνδρομή της Κοινότητας Ubuntu-gr. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αρκετούς ανθρώπους αλλά και να συναντήσω και κάποιους γνωστούς.

Ο κόσμος που παραβρέθηκε ήταν με τις οικογένειές τους και το πιο όμορφο  από όλα ήταν τα αγγελικά προσωπάκια των μικρών παιδιών που μόνο με το Ubuntu δεν θες να ασχοληθείς εκείνη την ώρα αλλά να χαζεύεις το παιχνίδι τους, τα χαμόγελα και το γεμάτο απορίες βλέμμα τους.

Το πάρτι είχε τα πάντα, CD’s (Ubuntu + Kubuntu + Xubuntu), ενημερωτικά φυλλάδια, συζητήσεις, mini-install festival και φραπεδιές !

Επίσης μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω την παρουσίαση του Unity στους παρευρισκόμενους και να λύσω τις όποιες απορίες τους. Το βίντεο λόγο του μεγέθους του ελπίζω ότι θα το έχω έτοιμο και επεξεργασμένο μέχρι το βράδυ. Σας ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για την καθυστέρηση.

Οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή και ήταν από τα πιο απλά καθημερινά θέματα που απασχολούν τον απλό χρήστη μέχρι και ερωτήσεις σε τεχνικό επίπεδο γύρω από τις τεχνολογίες του Unity.

Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο και συνάδελφό μου Στάθη, ο οποίος ως γνήσιος χαμαιλέων του OpenSuSE, ανέλαβε τον ρόλο του φωτογράφου στο πάρτυ και έβγαλε εξαιρετικές φωτογραφίες! Κάντε κλίκ στην παρακάτω εικόνα :

-Deleted-