Όταν κάτι είναι να πάει στραβά… θα πάει στραβά. Αν προσπαθήσεις να το διορθώσεις θα γίνει χειρότερα. Έτσι λοιπόν, ο μηχανικός της Microsoft επειδή το γνωρίζει αυτό, μετά το κρασάρισμα του Edge browser, απλά το χρησιμοποιεί για να εγκαταστήσει το Google Chrome.

Τσάκαλος ο μηχανικός μιας και γνώστης των νόμων του Murphy αντί να προσπαθήσει να το διορθώσει, κάνει το αυτονόητο για τους περισσότερους χρήστες… ανοίγει το Edge (πρώην Internet Explorer) για να κατεβάσει και να κάνει εγκατάσταση το Google Chrome.

Το περιστατικό συνέβη στη μέση ενός συνεδρίου της Microsoft Ignite, όπου ο παρουσιαστής της Microsoft, Michael Leworthy, κατέδειξε πως μπορεί κάποιος να μεταφέρει τις εφαρμογές και τα δεδομένα του στην υπηρεσία cloud της Microsoft (Azure).

Advertisements

Μάλιστα το παρακάτω βίντεο είναι ανεβασμένο από την ίδια την Microsoft κάτι που πέραν του διασκεδαστικού της υπόθεσης, είναι και ένδειξη αυτοσαρκασμού. Με άλλα λόγια πέραν του γεγονότος ότι η Microsoft έχει επιδείξει τελευταία οτι δεν έχει τα παλιά της Tamboo, διαθέτει και πνεύμα αυτοσαρκασμού όταν έχει να κάνει με ανάπτυξη λογισμικού και developers

Από την κυκλοφορία των Windows 10, η Microsoft προωθούσε έντονα το πρόγραμμα περιήγησης Edge, υποστηρίζοντας ότι είναι ο καλύτερος περιηγητής ιστού σε σχέση με τους ανταγωνιστές της όπως το Mozilla Firefox, το Opera και το Google Chrome από την άποψη της ταχύτητας και της απόδοσης της μπαταρίας.

Ωστόσο, η Microsoft πρέπει να παραδεχτεί ότι οι περισσότεροι χρήστες κάνουν χρήση του Edge ή του Internet Explorer μόνο για να κάνουν λήψη του Chrome, το οποίο είναι μακράν το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο στον κόσμο.

Παρόλα αυτά, θα προτιμούσα, έτσι για σπάσιμο στην Google, να εγκαταστήσει τον Firefox ή τουλάχιστον το Chromium αντί του Chrome…


πηγή: thenextweb.com